Logifresh Dienstverlening
Een koerier in Assen gezocht?

Voor een koerier in Assen of omgeving zit je goed bij Logifresh Dienstverlening. Wij bieden betaalbare logistieke oplossingen aan. Onze koeriersdienst is zowel nationaal als internationaal actief.

Ook leveren wij een sneldienst service binnen de Benelux en Noord-Duitsland. Logifresh Dienstverlening is gespecialiseerd in just-in-time deliveries. We verzorgen zowel droog als gekoeld transport.

Voor 9.00 uur besteld dezelfde dag geleverd in geheel de Benelux & Noord Duitsland!

Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte voor onze koeriersdienst aan. Neem telefonisch contact op via: 06 – 213 906 06.

Koeriersdienst voor nationaal en internationaal transport

Onze koerier levert zowel nationaal als internationaal. Stuur bij spoed de opdracht voor 9.00 uur ’s ochtends aan ons door. Deze bestellingen worden dan dezelfde dag nog in de Benelux en Noord-Duitsland bezorgd.

Voor transport naar andere Europese landen gelden andere leveringstijden. Natuurlijk is in dat geval de verwachte reistijd van invloed.

Just-in-time leveringen met een betaalbare koerier

Sommige bedrijven maken voor de aanlevering van grondstoffen, producten en onderdelen gebruik van just-in-time leveringen. Met deze logistieke methode hoeven bedrijven geen voorraad op te slaan. Levering en productie dienen dus goed op elkaar te zijn afgestemd.

De koerier van Logifresh Dienstverlening is gespecialiseerd in dergelijk transport. Wij zorgen dat je klant of ketenpartner precies volgens afspraak de levering ontvangt.

 • Snel en betrouwbaar
 • Lage kosten
 • Vast contactpersoon en korte lijnen
 • GPS volgsysteem
 • 24/7 bereikbaar
 • Temperatuur registratie
 • Beveiligd transport

Koerier uit Assen inschakelen tegen scherpe tarieven

Bij Logifresh Dienstverlening kun je een koerier voor diverse koeriersdiensten inschakelen. Wij bieden verschillende diensten aan tegen betaalbare prijzen. Graag denken we met je mee over het vinden van een logistieke oplossing die aansluit op jouw wensen.

Onze diensten:

 • Spoedvervoer
 • Medicijnenvervoer
 • Ad hoc opdrachten
 • Koel- en vriestransport
 • Pakket service voor onder meer de industrie, kantoren en rechtbanken

Snelle en betrouwbare 24/7 service

Logifresh Dienstverlening staat voor een betrouwbare koeriersdienst. Je wordt een vast contactpersoon toegewezen. Vanwege de korte lijnen die wij hanteren kun je jouw wensen makkelijk communiceren.

Geef ons de wat, wanneer en waar door en wij regelen het voor je. Daarbij staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Onze koerier is niet enkel in omgeving Assen actief, maar door heel Nederland.

Ons motto is: ”kan niet bestaat niet“. Vanaf je bedrijf tot aan het adres van je klant zoals je het graag wilt hebben.

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte

Neem voor meer informatie over onze koerier service gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 213 906 06. Of stuur een bericht per e-mail of het online contactformulier.

Ben je benieuwd naar de kosten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.