Logifresh Dienstverlening
Koerier in Hoogeveen gezocht?

Koerier in Hoogeveen gezocht?

Heb jij een pakket of zending die je snel naar een locatie binnen Nederland, de Benelux of elders in Europa wilt laten bezorgen? Wil je daarvoor een koerier uit Hoogeveen inschakelen? Dan ben je bij Logifresh Dienstverlening aan het juiste adres. Wij bieden een sneldienst koeriersservice aan en verzorgen graag het droge of gekoelde transport van uw pakketje of zending. Natuurlijk tegen de laagste tarieven. Bestellingen die voor 9 uur in de ochtend geplaatst worden kunnen we diezelfde dag nog bezorgen binnen de Benelux en Noord-Duitsland. Behalve just in time (JIT) delivery verzorgen we ook regulier nationaal en internationaal transport. Graag staan we je bij als je tijdelijke versterking nodig hebt, of eenmalig een pakket, belangrijke documenten, pallets of koelvervoer wilt laten bezorgen.

Voor gegarandeerde ‘just in time” levering, security en betrouwbaarheid heeft u in Logifresh Dienstverlening BV met gps de juiste partner gevonden.

Een koerier uit Hoogeveen nodig? Kies voor de snelle, flexibele en betrouwbare koeriers van Logifresh Dienstverlening. Vraag gerust om meer informatie of een messcherpe offerte door telefonisch contact op te nemen via 06-21429066.

Koerier uit Hoogeveen voor just in time deliveries

Logifresh Dienstverlening heeft als bedrijf veel succes geboekt met onze specialisatie in just in time deliveries. Sommige bedrijven slaan nauwelijks tot helemaal geen voorraad op. Deze logistieke methode levert de lading precies op tijd af, zodat het bedrijf deze voor de productie kan gaan gebruiken. Levering en productie dienen dus erg goed op elkaar te zijn afgestemd. Onze koeriers uit Hoogeveen zorgen ervoor dat je pakket of zending precies op tijd, volgens afspraak, bij je klant of ketenpartner wordt afgeleverd.

  • Snel
  • Betrouwbaar
  • GPS volgsysteem
  • Temperatuur registratie
  • Security transport
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle en betrouwbare koerier uit Hoogeveen

Over Logifresh Dienstverlening

Het team achter Logifresh Dienstverlening is al ruim 20 jaar werkzaam in de transport en logistiek wereld. Onze organisatie is met de jaren succesvol geworden aan de hand van onze specialisatie in JIT logistics, om een slimme manier grondstoffen en onderdelen in te kopen, en het op de juiste manier afstemmen van levering en productie. Tegen scherpe tarieven kun je bij ons een koerier uit Hoogeveen inschakelen. Neem gelijk contact op om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen!

Voor 9.00 uur besteld dezelfde dag geleverd in geheel de Benelux, Noord Duitsland!

Mescherpe offerte ontvangen?

Een koerier in Hoogeveen gezocht? Neem voor meer vrijblijvende informatie of een scherpe prijsopgave op maat gerust contact op. Vul de gegevens in het contactformulier op de website in samen met je bericht en je ontvangt zo snel als mogelijk een reactie terug. Voor direct contact kun je bellen naar 06-21429066. Wij staan je graag te woord.

Contact opnemen