Logifresh Dienstverlening
Koerier in Zwolle gezocht?

Koerier in Zwolle gezocht?

Heb je de diensten van een koerier in Zwolle of omgeving nodig? Wil je een pakket of zending snel laten afleveren in Nederland, de Benelux, Noord-Duitsland of zelfs verder Europa in? Maak kennis met Logifresh Dienstverlening. Wij zijn een sneldienst koeriersservice die diverse koeriersdiensten aanbiedt. Van het afleveren van een bestelling binnen Nederland tot internationaal en koeltransport, wij verzorgen het voor je. Bestellingen die bij ons voor 9 uur ’s ochtends geplaatst worden kunnen we dezelfde dag nog binnen de Benelux en Noord-Duitsland afleveren. Voor internationaal transport binnen Europa hangt de afleverdatum uiteraard af van de verwachte rijtijd.

Voor gegarandeerde ‘just in time” levering, security en betrouwbaarheid heeft u in Logifresh Dienstverlening BV met gps de juiste partner gevonden.

Een koerier in Zwolle gezocht? Schakel dan Logifresh Dienstverlening in. Om verder te informeren naar onze dienstverlening kun je telefonisch contact opnemen via 06-21429066.

Een snelle en flexibele koerier te Zwolle

Door Logifresh Dienstverlening als koerier in Zwolle in te schakelen weet je zeker dat uw pakket of zending op tijd op locatie wordt afgeleverd. Volgens onze filosofie is niets onmogelijk. Wij bieden onze dienstverlening daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week aan. Van pakketten tot belangrijke documenten, pallets of koelvervoer, wij lossen je vervoersprobleem op. Onze koeriers zijn snel, betrouwbaar en flexibel: zij zorgen dat de met jou gemaakte leveringsafspraak gehaald wordt.

  • Snel
  • Betrouwbaar
  • GPS volgsysteem
  • Temperatuur registratie
  • Security transport
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle en betaalbare koerier uit Zwolle

Over ons

Met meer dan 20 jaar ervaring in de transport en logistieke wereld is Logifresh Dienstverlening een echte specialist. Onze koeriers uit Zwolle verzorgen graag je just in time delivery, zowel binnen Nederland als in Europa. Onze koeriersdiensten worden tegen scherpe tarieven aangeboden. Deze kun je vinden op onze tarieven pagina. Wil je ons inschakelen voor een langdurig contract? Dan kun je rekenen op een interessante korting. Voor een precies overzicht van onze prijzen kun je geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Voor 9.00 uur besteld dezelfde dag geleverd in geheel de Benelux & Noord Duitsland!

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wil je een koerier in Zwolle inschakelen om snel een pakket of zending te laten afleveren? Logifresh Dienstverlening verzorgt de aflevering graag voor je. Als je meer wilt weten over onze dienstverlening of graag een offerte wilt ontvangen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-21429066 en door middel van ons online contactformulier.

Contact opnemen