Logifresh Dienstverlening
Transport vanuit of naar Emmen

Maak jij met je bedrijf gebruik van just in time (JIT) deliveries? Ben je op zoek naar een betrouwbaar en flexibel bedrijf dat jou daarbij kan ondersteunen? Wil jij een echte JIT delivery specialist inschakelen voor transport naar of vanuit Emmen? Dan ben je bij Logifresh Dienstverlening op de goede plek beland. Wij zijn een bedrijf dat pakketjes of zendingen met een sneldienst koeriersservice snel, geheel volgens afspraak, bij een klant of ketenpartner kan afleveren. Wordt de opdracht voor 9 uur ’s ochtends aan ons doorgegeven? Dan kun je erop rekenen dat je zending diezelfde dag nog wordt afgeleverd op locatie. Dat geldt zowel voor leveringen in Nederland als in de rest van de Benelux en Noord-Duitsland.

Voor gegarandeerde ‘just in time” levering, security en betrouwbaarheid heeft u in Logifresh Dienstverlening BV met gps de juiste partner gevonden.

Transport naar of vanuit Emmen nodig? Bij Logifresh Dienstverlening geldt dat afspraak = afspraak. Voor een snelle en betrouwbare koeriersservice kun je telefonisch contact opnemen via 06-21429066.
Contact opnemen Offerte aanvragen

Just in time transport vanuit of naar Emmen

Logifresh Dienstverlening is gespecialiseerd in just in time transport vanuit en naar Emmen. Dit is een methode die in de logistieke wereld gebruikt wordt door bedrijven die geen voorraad van grondstoffen, producten of onderdelen houden. Om levering en productie goed op elkaar te kunnen afstemmen dient de koerier dus precies op tijd de zending af te leveren. Met Logifresh Dienstverlening weet je zeker dat afspraken worden nagekomen en je klant of ketenpartner op tijd de zending ontvangt.

  • Snel
  • Betrouwbaar
  • GPS volgsysteem
  • Temperatuur registratie
  • Security transport
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en betrouwbaar transport naar en vanuit Emmen

Over Logifresh Dienstverlening

Al meer dan 20 jaar verzorgt Logifresh Dienstverlening JIT transport vanuit en naar Emmen, maar ook regulier transport (zowel nationaal als internationaal). Graag bezorgen wij je pakket, documenten, pallets of koelvervoer, of het nu gaat om een eenmalige opdracht of tijdelijke versterking. Deze dienstverlening bieden we tegen scherpe tarieven aan. Vraag dus gerust om een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Voor 9.00 uur besteld dezelfde dag geleverd in geheel de Benelux & Noord Duitsland!

Neem contact op!

Logifresh Dienstverlening inschakelen voor transport vanuit of naar Emmen? Wij zijn je graag van dienst. Vraag gerust een messcherpe offerte op maat aan. Bij langdurige contracten kun je rekenen op een mooie korting. Als je een offerte wilt ontvangen of meer wilt weten kun je vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-21429066. Of maak gebruik van ons online contactformulier.

Contact opnemen Offerte aanvragen