Logifresh Dienstverlening
Transport vanuit of naar Hoogeveen

Transport vanuit of naar Hoogeveen

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar en flexibel bedrijf dat snel voor jou transport vanuit of naar Hoogeveen kan verzorgen? Zoek dan niet verder, want bij Logifresh Dienstverlening ben je op de goede plek beland. Wij verzorgen graag het transport van jouw pakket of zending en doen dit zowel binnen Nederland als daarbuiten. Uiteraard tegen zeer scherpe prijzen! Als er haast bij is kun je jouw bestelling voor 9 uur ’s ochtends aan ons doorgeven. Indien de eindbestemming in Nederland, de Benelux of het noorden van Duitsland ligt wordt de levering diezelfde dag nog verzorgd. Naast deze just in time delivery bieden we ook regulier en internationaal transport (binnen Europa), alsmede koeltransport.

Voor gegarandeerde ‘just in time” levering, security en betrouwbaarheid heeft u in Logifresh Dienstverlening BV met gps de juiste partner gevonden.

Transport vanuit of naar Hoogeveen nodig? Wij zijn je graag van dienst. Neem contact op om verder te informeren en vraag gerust om een vrijblijvende en scherpe offerte op maat. Telefoonnummer: 06-21429066.

Specialist in just in time transport vanuit of naar Hoogeveen

Logifresh Dienstverlening is gespecialiseerd in just in time deliveries. Dit is een methode binnen de logistiek waarbij je pakket of zending precies op het juiste moment bij een klant of ketenpartner wordt afgeleverd. Met deze dienstverlening wordt beoogd om levering en productie dusdanig goed af te stemmen dat een bedrijf weinig tot geen voorraad hoeft te beheren. Omdat de levering precies op tijd aankomt is het hebben van een voorraad niet vereist. De koeriers van Logifresh Dienstverlening zijn betrouwbaar en snel: de afspraken die we voor het transport vanuit of naar Hoogeveen maken worden precies nagekomen.

  • Snel
  • Betrouwbaar
  • GPS volgsysteem
  • Temperatuur registratie
  • Security transport
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel en betrouwbaar transport vanuit en naar Hoogeveen

Over ons

Logifresh Dienstverlening is al meer dan 20 jaar actief als sneldienst koerier voor droog of gekoeld transport vanuit en naar Hoogeveen. Door snel en betrouwbaar just in time delivery, slimme inkoop van grondstoffen en onderdelen en strakke afspraken met onze klanten hebben wij met de jaren veel succes geboekt. Ons transport wordt tegen scherpe, concurrerende prijzen aangeboden. Zie daarvoor de tarieven pagina. Graag stellen we een gratis offerte voor u op indien je een precies overzicht wenst te ontvangen. Neem daarvoor gerust contact op!

Voor 9.00 uur besteld dezelfde dag geleverd in geheel de Benelux & Noord Duitsland!

Ontvang een scherpe offerte!

Wil jij Logifresh Dienstverlening inschakelen voor transport vanuit of naar Hoogeveen? Zou je graag meer te weten willen komen over onze dienstverlening of een scherpe offerte ontvangen? Graag komen we met je in contact. Neem gerust vrijblijvend contact op om je wensen te bespreken. Dat kan telefonisch via 06-21429066 of door gebruik te maken van het contactformulier op onze website.

Contact opnemen