Logifresh Dienstverlening
Vacature koerier Hoogeveen

Vacature koerier Hoogeveen

Heeft u al veel jaren ervaring en bent u op zoek naar een leuke baan als koerier? Kijk dan eens tussen de vacatures voor koerier in Hoogeveen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste senioren die aan de slag willen als koerier. U bent als senior heel waardevol voor het bedrijf, aangezien u al vele jaren werkervaring heeft. Doordat er veel pakketjes bezorgd moeten worden, hebben we uw hulp hard nodig. Het enige wat u nodig heeft is rijbewijs B.

Voor gegarandeerde ‘just in time’ levering

Wilt u werken als koerier? Neem gerust eens contact op met Logifresh en solliciteer naar één van de openstaande functies. Misschien heeft u binnenkort wel een leuke baan als koerier?

Vacatures voor koerier in Hoogeveen

Reageer op één van de vacatures voor koerier in Hoogeveen. Als koerier bezorgt u pakketten, belangrijke documenten, pallets, koelvervoer en nog veel meer. Wilt u bijdragen aan die ‘just in time’ levering? Snelheid is als koerier zeer belangrijk. Bestellingen die vóór 9 uur ’s ochtends geplaatst worden door onze opdrachtgever, worden binnen de Benelux namelijk de zelfde dag nog bezorgd. Ons motto is immers niet voor niets ‘kan niet bestaat niet’. Alles is mogelijk!

Meer dan 20 jaar ervaring in transport en logistiek

Wanneer u onderdeel wordt van ons team, maakt u onderdeel uit van een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in transport en logistiek. Just in time delivery, afstemmen van bijzondere processen met een beperkte voorraad en slimme inkoop van grondstoffen en onderdelen zijn onze succesfactoren.

Klinken deze succesfactoren u als muziek in de oren en draagt u hier graag aan bij? Informeer naar de vacatures voor Koerier in Hoogeveen.

Neem contact op en solliciteer!

Vervul de vacatures voor koerier in Hoogeveen

Bent u benieuwd naar de vacatures voor koerier in Hoogeveen en omstreken? Begrijpelijk. Neem gerust eens contact met ons op en solliciteer naar één van de openstaande functies! Misschien brengt u binnenkort wel een hoop pakketten rond? We werken graag met u samen.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de vacatures óf over ons bedrijf. We vertellen u graag meer over hoe het is om voor ons bedrijf te werken. Wij zijn Logifresh: dé sneldienst koerier die uw pakket of zending droog of gekoeld verstuurt en bezorgt!

Contact opnemen