Vacatures

VRACHTWAGEN CHAUFFEUR

Spoed gezocht een vrachtwagen chauffeur met ADR.
In de regio Hoogeveen, geen 9 tot 5 mentaliteit.
Flexibel inzetbaar.
Graag contact opnemen met onderstaand nummer:
06-21429066 of mail naar info@logifreshkoeriers.nl

Ook zoeken wij een vrachtwagen chauffeur standplaats Assen voor distributie en pendel chauffeur.

Waarom werken bij Logifresh & Koeriers B.V.

Geen levering is hetzelfde. Een baan bij Logifresh & Koeriers B.V. betekent dat je lekker veel onderweg bent en veel klantcontact hebt. Je kan eventueel lange afstanden rijden en kan voor vaste klanten komen te werken. Wij zijn een sneldienst voor zakelijke transporten en leveringen. Lees hier meer over onze diensten.

We werken onder andere voor JBM Koeriers, Schotpoort, Erasmus Koeriers, Circuit en nog meer diverse vooraanstaande bedrijven door heel Benelux en Europa.

Wie zoeken wij?

Wij zijn constant op zoek naar enthousiaste jonge chauffeurs die het leuk vinden om door Nederland te rijden, maar ook naar senioren, die bijvoorbeeld als oproep-chauffeur een aantal dagen in de week willen werken. Je kracht zit niet alleen in het netjes afleveren van de zendingen, maar je bent ook klantvriendelijk, flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Jouw werkzaamheden

Als chauffeur is het je taak om de zendingen zo snel en veilig mogelijk bij de klant te bezorgen. Als chauffeur bezorg je belangrijke documenten, pakketten, pallets, gekoelde vracht en nog veel meer.

Wat wij bieden

We bieden een functie in een prettige werksfeer, met leuke collega’s en verantwoordelijkheid. Het salaris is conform de CAO voor het wegtransport.

Enthousiast geworden over onze koerier vacature?

Solliciteer dan direct! Stuur je motivatie via de mail naar info@logifreshkoeriers.nl. Leg in de mail uit wie je bent, wat je wilt en waar je vandaan komt. Onderbouw waarom we jou moeten uitnodigen op kennismakingsgesprek.

Mailen