Koerier vacature

Ben je op zoek naar een tijdelijke baan of wil je voor langere tijd aan de slag als koerier? Kom bij ons werken! Reageer nu op deze koerier vacature. Wij hebben jarenlange ervaring in de transport- en logistieksector en zijn sinds 2014 ook gespecialiseerd in gekoelde en diepvries transporten. Op dit moment zoeken wij flexibele chauffeurs met rijervaring voor in:

  • Hoogeveen
  • Assen
  • Groningen
  • Emmen
  • Zwolle

Waarom werken bij Logifresh & Koeriers B.V.

Geen levering is hetzelfde. Een baan bij Logifresh & Koeriers B.V. betekent dat je lekker veel onderweg bent en veel klantcontact hebt. Je kan eventueel lange afstanden rijden en kan voor vaste klanten komen te werken. Wij zijn een sneldienst voor zakelijke transporten en leveringen. Lees hier meer over onze diensten.

We werken onder andere voor JBM Koeriers, Schotpoort, Erasmus Koeriers, Circuit en nog meer diverse vooraanstaande bedrijven door heel Benelux en Europa.

Wie zoeken wij?

Wij zijn constant op zoek naar enthousiaste jonge chauffeurs die het leuk vinden om door Nederland te rijden, maar ook naar senioren, die bijvoorbeeld als oproep-chauffeur een aantal dagen in de week willen werken. Je kracht zit niet alleen in het netjes afleveren van de zendingen, maar je bent ook klantvriendelijk, flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Jouw werkzaamheden

Als koerier is het je taak om de zendingen zo snel en veilig mogelijk bij de klant te bezorgen. Als koerier bezorg je belangrijke documenten, pakketten, pallets, gekoelde vracht en nog veel meer.

Wat wij bieden

We bieden een functie in een prettige werksfeer, met leuke collega’s en verantwoordelijkheid. Het salaris is conform de CAO voor het wegtransport.

Enthousiast geworden over onze koerier vacature?

Solliciteer dan direct! Stuur je motivatie via de mail naar info@logifreshkoeriers.nl. Leg in de mail uit wie je bent, wat je wilt en waar je vandaan komt. Onderbouw waarom we jou moeten uitnodigen op kennismakingsgesprek.

Mailen