Over ons

Naast dat wij jarenlange ervaring in de transport- en logistieksector hebben, zijn wij sinds 2014 gespecialiseerd in gekoelde en diepvries transporten. Naast koel- en diepvriestransport, bieden wij normale koeriersdiensten aan voor briefpost vervoer, stukgoederen, pakketten en pallets. Wij werken altijd met flexibele, gemotiveerde en betrouwbare mensen zodat we een professionele uitstraling na kunnen streven en je transport altijd goed aankomt.

Onze opdrachtgevers

Momenteel rijden wij voor diverse vooraanstaande bedrijven door heel de Benelux en Europa. Wordt jij onze volgende opdrachtgever?

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste chauffeurs in Hoogeveen, Assen, Groningen, Emmen en Zwolle, die ons, eventueel parttime, willen komen versterken. Bekijk onze vacatures.

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit auto’s en busjes in verschillende formaten. De vervoersmiddelen zijn bijna allemaal uitgerust met een temperatuurregistratiesysteem. Hierdoor kunnen we elk gewenst transport accepteren en kunnen we je transport snel en met de juiste zorg vervoeren.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Wij helpen je graag met het vervoeren van je transport. Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.

Neem contact op

Offerte aanvragen