Logifresh Dienstverlening
Over ons

Over ons

Vanuit een levenslange ervaring in het transport en de logistiek hebben we ons sinds 2014 gespecialiseerd in het transport van gekoelde en diepvries transporten, naast de normale koeriersdiensten voor briefpost vervoer, stukgoederen,  pakketten en pallets.

Daartoe hebben we ons wagenpark uitgerust met koel-faciliteiten en kunnen dus elk gewenst transport accepteren. Voor onze klanten is dat handig. Ze hoeven niet op zoek, wij hebben alles in huis. We zijn daar ook trots op en krijgen regelmatig complimenten over de afwikkeling van soms best complexe opdrachten naar ziekenhuizen of rechtbanken, waar je altijd even moet zoeken.

Momenteel rijden wij voor JBM Koeriers, Schotpoort, Erasmus Koeriers,  Circuit, diverse vooraanstaande bedrijven door heel Benelux en Europa en zijn altijd op zoek naar volgende klanten, die onze doelstellingen kunnen helpen vervullen. Ook zijn we altijd op zoek naar chauffeurs in Hoogeveen, Assen, Groningen, Emmen en Zwolle, die ons, eventueel parttime, willen komen versterken.

Vacatures