Logifresh Dienstverlening
Koeriersdienst in Zwolle nodig?

Koeriersdienst in Zwolle nodig?

Ben je op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst in Zwolle of omgeving die snel een bestelling kan afleveren? Dan zit je goed bij Logifresh Dienstverlening. Wij bieden een sneldienst koeriersservice aan en kunnen je pakketje of zending droog of gekoeld versturen. Wanneer er spoed bij is en je de bestelling nog vóór 9 uur ’s ochtends aan ons kunt doorgeven kunnen wij deze diezelfde dag nog overal in de Benelux en het noorden van Duitsland bezorgen. Voor andere landen binnen Europa geldt dat deze de dag erna bezorgd worden, of op afspraak. Uiteraard is de verwachte rijtijd daarbij een belangrijke factor.

Voor gegarandeerde ‘just in time” levering, security en betrouwbaarheid heeft u in Logifresh Dienstverlening BV met gps de juiste partner gevonden.

Een koeriersdienst in Zwolle nodig? Logifresh Dienstverlening is je graag van dienst. Voor meer informatie over onze dienstverlening kun je vrijblijvend contact opnemen. Ons telefoonnummer is: 06-21429066.

Een snelle en betrouwbare koeriersdienst te Zwolle

Voor een levering die gegarandeerd op tijd komt ben je bij koeriersdienst in Zwolle Logifresh Dienstverlening aan het juiste adres. Wat ons betreft is alles mogelijk. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar om pakketten, belangrijke documenten, pallets of koelvervoer te bezorgen. Of het nu gaat om een eenmalige aflevering of een tijdelijke versterking bij drukte, wij verzorgen de aflevering precies zoals je het wilt.

  • Snel
  • Betrouwbaar
  • GPS volgsysteem
  • Temperatuur registratie
  • Security transport
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle en betaalbare koeriersdienst in Zwolle

Over ons

Logifresh Dienstverlening is een koeriersdienst te Zwolle met ruim 20 jaar ervaring in de wereld van transport en logistiek. Voor de spoedgevallen bieden bij een just in time delivery aan, zowel binnen de Benelux als de rest van Europa. Ook het slim inkopen van grondstoffen en onderdelen, alsmede de afstemming van bijzondere processen met een beperkte voorraad zijn factoren die hebben bijgedragen aan ons succes. Onze dienstverlening bieden we aan tegen scherpe tarieven. Wanneer je een langdurig contract met ons afsluit bieden we je graag korting aan. De precieze prijzen zijn op aanvraag. Neem dus gerust contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Voor 9.00 uur besteld dezelfde dag geleverd in geheel de Benelux & Noord Duitsland!

Meer weten? Neem contact op!

Als je een pakket of zending wilt laten aflevering door een snelle en betrouwbare koeriersdienst in omgeving Zwolle is Logifresh Dienstverlening je graag van dienst. Graag komen we met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie of het aanvragen van een gratis en scherpe offerte kun je vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06-21429066. Of laat je bericht samen met je naam en e-mail achter via het contactformulier.

Contact opnemen